ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ενώπιον της ανακρίτριας την Τετάρτη ο Δημήτρης Λιγνάδης – Ποιες είναι οι μαρτυρίες που τον “καίνε” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

1 min read

Η ώρα της Δικαιοσύνης έφτασε για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Κυριακής έγινε η μεταγωγή του από την ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων και αφού πέρασε από τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια, περίπου μία ώρα μετά μετήχθη από τα δικαστήρια πίσω στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί.  

 

Ο κατηγορούμενος ενημερώθηκε για την έκδοση εντάλματος σύλληψης τηλεφωνικά και μαζί με τον δικηγόρο του Νίκο Γεωργουλέα εμφανίστηκε ξανά αυτοβούλως στην ασφάλεια και συνελήφθη. 

Τα τελευταία 24ωρα, οι εισαγγελικές αρχές έχουν συλλέξει πολλές μαρτυρικές καταθέσεις σχετικά με την καταγγελλόμενη δράση του καλλιτέχνη. Μεταξύ αυτών, η μαρτυρία ενός νεαρού άνδρα αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο οποίος φέρεται να επιβεβαιωσε τα όσα καταγγέλει ο 25χρονος μηνυτής, αναφέροντας πως χωρίς να πέσει θύμα, ήταν στην παρέα των ανηλίκων που ο Δ.Λιγνάδης συγκέντρωσε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο.

Καταλυτικό ρόλο επίσης έπαιξε η κατάθεση και ακόμη μίας μάρτυρα, που δόθηκε στην Εισαγγελικές αρχές το μεσημερι της Παρασκευής, από μια γυναίκα του στενού περιβάλλοντος του Δ.Λιγνάδη, όπου φέρεται να μίλησε για την εγκληματική δράση του καλλιτέχνη.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης. Ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του ή όχι, μετά την απολογία του. 

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήλθε αυτοβούλως στις 15:45 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Λιγνάδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Πράγματι ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, ανέβηκε στον 10ο όροφο στα γραφεία της Ασφάλειας, του είπαν ότι δεν εκκρεμεί και δεν έχει εκδοθεί κάποιο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και μετά από ένα τέταρτο αποχώρησε. 

Tι απάντησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη 

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας με αφορμή αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα που θέλουν τον σκηνοθέτη να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

“Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται.”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.