ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΝΗΛΙΚΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΒΙΑΣΕ ΑΓΡΙΑ 9ΧΡΟΝΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ «ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ»!

1 min read

Δεν κάνουν διακρίσεις ηλικιών –αλλά ούτε και φύλων!- τα «ξαναμμένα προσφυγάκια»! Βιάζουν ότι κινείται, από τριών ετών μέχρι όσο πάει!

Έτσι λοιπόν, αφρικανικό κτήνος βίασε ένα 9χρονο κοριτσάκι στην Σουηδία, λέγοντας θρασύτατα ότι απλά έψαχνε κάποιον να βιάσει εκείνη την ημέρα και δεν τον ένοιαζε αν θα ήταν ενήλικος ή παιδί…

Αυτό δήλωσε ο 30χρονος ξαναμμένος Λίβυος, ο οποίος για την αποτρόπαια πράξη του καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 χρόνων και απέλαση -αλλά όχι για πάντα. Μετά από 15 χρόνια ο παιδόφιλος βιαστής θα είναι «ευπρόσδεκτος» πίσω…

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο δράστης παρέσυρε το κοριτσάκι σε ένα βρώμικο δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Την έριξε στο έδαφος, χτυπώντας την στο πρόσωπο της έβγαλε τα ρούχα από τη μέση και κάτω και κράτησε τα πόδια της.

Της πίεσε τον λαιμό με δύναμη, σχεδόν πνίγοντάς την, προκαλώντας της μώλωπες και δυσκολία στην αναπνοή. Την απείλησε πως θα την χτυπούσε χειρότερα αν δεν σταματούσε να ουρλιάζει…

Ο δράστης, που παραδέχτηκε την πράξη του, ο οποίος είναι και ο ίδιος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών στην Σουηδία, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα βίαια και μη, όμως δεν απελάθηκε ποτέ από την χώρα.

Η τωρινή του ποινή θα είναι έξι χρόνια φυλάκιση, απέλαση για 15 χρόνια και πρόστιμο 17.000 € ως αποζημίωση για το κορίτσι.

Να ευχηθούμε στους «συμπαραστάτες» και τους «αλληλέγγυους» εκτός από το να χαίρονται τέτοιου είδους αποβράσματα, να τους δώσουν και τις κόρες τους (ή και τους γιους τους, μην μας πουν και ομοφοβικούς ) για να ικανοποιήσουν την αρρώστια τους!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.