ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο Παίδων για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

1 min read

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» αποκάλυψε αποκλειστικές πληροφορίες για όλα όσα περιλαμβάνει σημαντικό έγγραφο που στάλθηκε στην ανακρίτρια.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι προ μερικών ημερών στάλθηκε στην ανακρίτρια πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το νοσοκομείο «Παίδων», που εξηγεί τι περιείχε το κιτ που είχαν στην κατοχή τους οι αναισθησιολόγοι που επιχείρησαν να κάνουν ανάνηψη της άτυχης Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Στο έγγραφο αυτό, σημειώνεται ότι στο κιτ υπήρχαν συνολικά 12 φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς και ανάμεσα σε αυτές και πέντε αμπούλες των 100 mg υποαραίωση κεταμίνης.

Οι γιατροί τονίζουν ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη, καθώς χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια σε ανάγκες διασωλήνωσης.  Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι και οι πέντε αμπούλες να είχαν χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τους γιατρούς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Ερευνά την κεταμίνη η πλευρά Πισπιρίγκου

Παράλληλα, δόθηκε άδεια να εξεταστεί το δείγμα αίματος όπου βρέθηκε η κεταμίνη από εργαστήριο που θα επιλέξει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να υπάρξει πραγματογνωμοσύνη και από την πλευρά της κατηγορούμενης.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις από όργανα της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς και σε δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο, το Ωνάσειο και το Παίδων, που ωστόσο δεν αναμένεται να προσφέρουν κάτι εξαιρετικό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.