Ενέδρα με καλάσνικοφ σε υπαλλήλους χρηματαποστολής στα Γλυκά Νερά

Newskamatero

Περίπου στις 11 το πρωί δύο ένοπλοι άνδρες, έστησαν ενέδρα σε υπαλλήλους χρηματαποστολής στα Γλυκά Νέρά.

Ενέδρα σε υπαλλήλους χρηματαποστολής που μετέφεραν μεγάλο χρηματικό ποσό σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λ. Λαυρίου, στα Γλυκά Νέρά έστησαν δύο ένοπλοι, περίπου στις έντεκα το πρωί,όπως μετέδωσε ο Alpha.

Ο ένας από τους δράστες πλησίασε τον υπάλληλο που μετέφερε τη βαλίτσα με τα χρήματα, τον απείλησε με καλάσνικοφ και τον υποχρέωσε να πέσει κάτω. Την ίδια ώρα, ο συνεργός του επιχείρησε να αρπάξει την βαλίτσα με τα χρήματα. Όλα συνέβαιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, αφού η ληστεία έγινε στο κεντρικότερο σημείο των Γλυκών Νερών.

Τελικά ο υπάλληλος της χρηματαποστολής ενεργοποίησε το σύστημα χρωματισμού των χρημάτων, που αχρηστεύθηκαν μέσα σε ένα …ροζ σύννεφο καπνού.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Μετά από μία ολιγοήμερη ανάπαυλα χωρίς έντονη πτητική παρουσία στο Αιγαίο η Τουρκία επέστρεψε σήμερα στη γνώριμη παραβατική της δραστηριότητα με 41 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, 18 παραβιάσεις έγιναν από ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος ΑΤR 72 και οι άλλες 19 από άλλου […]