ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη, από 1η έως 15 Νοεμβρίου

1 min read

Από την 1η έως τις 15 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή περίοδος των εκπτώσεων στη Θεσσαλονίκη, με τα καταστήματα να είναι προαιρετικά ανοικτά την 1/11, πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

«Με βάση την υπ’ αριθ. πρωτ. Οικ.1473/12-11-2019 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου, το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων που ίσχυαν για τη Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει.

Για τα καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1η έως 15η Νοεμβρίου και από 1η έως 15η Μαΐου, μετά από σχετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Επομένως, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος θα έχει διάρκεια από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου), με προτεινόμενο ωράριο 11 π.μ. – 6μ.μ.».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.