ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ένας ξυλοδαρμός μετά από 9 χρόνια «έδειξε» τον δολοφόνο του 70χρονου στα Πατήσια

1 min read

Εννέα ολόκληρα χρόνια μετά, εξιχνιάστηκε η άγρια ληστεία στο διαμέρισμα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στα Κάτω Πατήσια. Αφορμή να πιαστεί ο δράστης στην τσιμπίδα της ΕΛ.ΑΣ. στάθηκε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. 

Ο 36χρονος ομογενής από το Καζακστάν συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και τότε διαπιστώθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ότι τα αποτυπώματα του δράστη είχαν εντοπιστεί στην ληστρική επιδρομή της 13ης Φεβρουαρίου του 2012 με θύματα έναν 70χρονο και την 71χρονη σύζυγό του στα Κάτω Πατήσια. Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι, με αποτέλεσμα ο 70χρονος να χάσει τη ζωή του από ασφυξία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άγνωστοι δράστες, αφού φίμωσαν και έδεσαν το ζευγάρι, ερεύνησαν όλους τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία, καθώς και νέα ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη σήμερα (Τετάρτη), στο Καματερό. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.