ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ένα χρόνο μετά εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 84χρονης στα Πατήσια

1 min read

Αλβανίδα με τον γιο της που ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία έδωσαν αντικλείδι στους δράστες!

Το πρωί της 8ης Μαρτίου 2021 άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της 84χρονης Σοφίας Βουτσινά στα Πατήσια για να τη ληστέψουν και αφού την έδειραν, την έδεσαν και στη συνέχεια της έκλεισαν τη μύτη και το στόμα, με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο.

Ένα χρόνο μετά αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, αξιοποιώντας πληροφορίες, αλλά και μέσω βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Έτσι συνέλαβαν έναν 20χρονο αλβανικής καταγωγής και μία 38χρονη ομοεθνή του, ενώ ταυτοποίησαν τρία ακόμη άτομα, έναν 23χρονο Έλληνα έγκλειστο σε φυλακές της Αγγλίας, έναν 25χρονο Αλβανό έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού και έναν 24χρονος που διαφεύγει.

Οι δράστες είχαν εσωτερική πληροφόρηση ότι η γιαγιά έκρυβε λεφτά μέσα στο σπίτι της. Και αυτό γιατί στην ίδια πολυκατοικία διέμενε μία μητέρα και ο γιος της, αλβανικής καταγωγής, που τελικά συνελήφθησαν, μιας και εκείνοι έδωσαν στους ληστές αντικλείδι με το οποίο μπήκαν στο σπίτι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το μοιραίο λάθος των δραστών, καθώς χρησιμοποίησαν νοικιασμένο αυτοκίνητο για να μεταβούν στην κατοικία της 84χρονης. Σημειώνεται ότι ο γιος της ηλικιωμένης βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που εισέβαλαν οι ληστές, αλλά δεν κατάλαβε κάτι γιατί κοιμόταν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.