ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Ιουλίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εν Αναμονή Του Πορίσματος για τον θάνατο Μαλένας Ίριδας Στη ΓΑΔΑ καλούνται να καταθέσουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

1 min read

Στη ΓΑΔΑ θα βρεθούν αύριο για να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας Καλογρηά – Καρακούκη για τους θανάτους της μικρής Μαλένας και της Ίριδας.  

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σήμερα ενημερώθηκαν οι συγγενείς της 33χρονης από την Πάτρα, για να μεταβούν στην Αθήνα, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Έτσι αύριο το πρωί αναμένεται να καταθέσουν στη ΓΑΔΑ, η μητέρα της Ρούλας, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της, Ανδρέας Πισπιρίγκος. 

Υπενθυμίζεται πως ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, όπως και ο πατέρας του, φαίνεται πως έχουν ολοκληρώσει τις καταθέσεις τους.

Το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα

Σύμφωνα με το Mega, στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια. 

Το πόρισμα συντάσσεται ήδη και αναμένεται να διαβιβαστεί το αργότερο την Πέμπτη ή την Παρασκευή στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Δημοσίευση στα Social Media