ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εμπάργκο στον ΣΚΑΪ μέχρι τις εκλογές από την κυβέρνηση

1 min read

Μιντιακός «πόλεμος» στο πολιτικό τοπίο κυριαρχεί όξυνση άνευ προηγουμένου.

Η απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει εμπάργκο στην Ερτ (μετά τις δηλώσεις Καψώχα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη) και να μην επιτρέψει σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος να εμφανίζονται και να δίνουν συνεντεύξεις τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ανάλογη…πρωτοβουλία βρίσκεται εδώ και καιρό σε εφαρμογή εκ μέρους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τις μέρες της τραγωδίας στο Μάτι αποφάσισαν να κηρύξουν εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο κάλυψης των φονικών πυρκαγιών.

«Εμπάργκο…επ’ αόριστον»

Στα υψηλά κλιμάκια του Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida είναι ειλημμένη η απόφαση το εμπάργκο στο κανάλι του Φαλήρου να συνεχιστεί «επ’ αόριστον». Που σημαίνει – όπως λένε κυβερνητικά στελέχη- ότι θα το κρατήσουν κάλπες Μαΐου!

Το ζήτημα απασχόλησε το πρωθυπουργικό επιτελείο μετά και την κίνηση της Νέας Δημοκρατίας και στο Μαξίμου κατέληξαν ότι δεν πρέπει να υπάρξει αλλαγή «πλεύσης». Αντιθέτως, διαβλέπουν ότι η κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει εμπάργκο στην ΕΡΤ, αποσκοπεί στο να πάρουν εκείνοι ρεβάνς ασκώντας πίεση στον ΣΥΡΙΖΑ που απέχει από τα πάνελ ΣΚΑΙ από το καλοκαίρι.

«Καρφιά» Φίλη και…σε άλλη γραμμή για το εμπάργκο

Από την άλλη πλευρά, εντελώς αντίθετος με το εμπάργκο που κάνει το  ίδιο το κόμμα του, είναι ο Νίκος Φίλης που διατύπωσε την διαφωνία του και στην Πολιτική Γραμματεία αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις του. Ενώ για άλλη μια φορά δεν δίστασε να βάλλει κατά των χειρισμών στην ΕΡΤ, λέγοντας (Ant1): «ο κ. Καψώχας δεν ήταν σωστά αυτά που είπε και ως επαγγελματικό ήθος και ως περιεχόμενο, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τι είπε ένας συνάδερφος αλλά η λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Δεν είναι μαγαζιά τα κανάλια ούτε σούπερ μάρκετ και η Δημόσια Τηλεόραση θα έπρεπε να προωθεί μια διαφορετική αντίληψη».

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.