ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εμφύλιος” στις ΗΠΑ – Douglas McGregor: “Στέλνουμε τους Ουκρανούς να πεθαίνουν χωρίς καμία ελπίδα- Ολέθρια λάθη Μπάιντεν”

1 min read

Ένα “μαύρο” μέλλον για την Ουκρανία περιέγραψε ο απόστρατος Συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού, Ντάγκλας Douglas McGregor, εξαπολύοντας επίθεση στον Μπάιντεν για το γεγονός πως “στέλνει Ουκρανούς να πεθαίνουν χωρίς ελπίδα”.

Ο Macgregor, ο οποίος υπηρέτησε στον Πόλεμο του Κόλπου, μιλώντας στον Tucker Carlson προέβλεψε ότι παρά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε όπλα και άλλη βοήθεια που έδωσε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία, δεν θα ανατραπεί το τελικό αποτέλεσμα.

“Η τελική εξόντωση των καλύτερων δυνάμεων της Ουκρανίας”

Είχαμε τρομερά προβλήματα στο παρελθόν με τα όπλα, τις ποσότητες, τα πυρομαχικά που πάνε σε ποιους, το είδαμε στην Ασία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν. Και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πολλά από αυτά τα όπλα θα καταλήξουν στα χέρια κάποιων που δεν θα θέλαμε να δούμε.

Ο Μπάιντεν νομίζει ότι αυτό που κάνει τώρα θα αλλάξει το αποτέλεσμα. 

Αυτό δεν ισχύει.

Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Ντονμπάς είναι η τελική εξόντωση όσων απομένουν από τις καλύτερες δυνάμεις της Ουκρανίας στην νοτιοανατολική περιοχή της χώρας.

Δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό.

Η απόσταση από την Πολωνία στο μέτωπο στο Ντονμπάς είναι περίπου η ίδια απόσταση από το Σεντ Λούις μέχρι την Νέα Υόρκη.

Δεν έχουν υποδομές να εκπαιδεύσουν, δεν έχουν υποδομές να διατηρήσουν τον εξοπλισμό.

“Η Δυτική Ουκρανία θα γίνει πεδίο βολής”

Αυτό που απλά κάνουμε είναι να κλιμακώνουμε τις εντάσεις με την Ρωσία και να μετατρέπουμε την Δυτική Ουκρανία σε ένα μεγάλο πεδίο βολής για τους πυραύλους των Ρώσων, ρουκέτες και επιδρομές

Tucker Carlson: Aυτό είναι λυπηρό για τόσους ανθρώπους. Τους κάνουμε καλύτερη την ζωή; Σε μένα φαίνεται ότι πολεμούμε μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.

Πιστεύω πραγματικά ότι ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι του πιστεύουν ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα φτάσουν σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων στο μέλλον όπου θα μπορούν να υπαγορεύουν όρους στη Μόσχα

Και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Εάν δεν υπάρξει διαπραγματευτική τακτοποίηση, τότε η Δυτική Ουκρανία «θα γίνει απλώς πεδίο βολής».

“Τους στέλνουμε να πεθάνουν χωρίς καμία ελπίδα”

Κάθε στιγμή που θα βλέπουν οποιοδήποτε στοιχείο σημαντικού στρατιωτικού εξοπλισμού θα το καταστρέφουν από απόσταση.

Γιατί οι Ρώσοι ποτέ δεν ενδιαφέρονταν να περάσουν τον Δνείπερο Ποταμό. Πάντα ενδιαφέρονταν να καταστρέψουν τις ουκρανικές δυνάμεις. Αυτό κοντεύει να ολοκληρωθεί.

Η λυπηρή αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πόλεμο δια αντιπροσώπων στον οποίο στέλνουμε μεγάλο αριθμό Ουκρανών να πεθάνουν χωρίς καμία πραγματική ελπίδα ότι θα κερδίσουν κάτι”.

Δημοσίευση στα Social Media