ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εμφύλιος πόλεμος κυβέρνησης και «ειδικών» – Άρχισαν να τρώγονται μεταξύ τους: Επίθεση ΕΟΔΥ σε Λινού

1 min read

Παρέμβαση του ΕΟΔΥ για αξιωματούχο του που χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τις δηλώσεις της Αθηνάς Λινού για τα ΜΜΜ.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΟΔΥ σε σχέση με ανάρτηση υψηλόβαθμου αξιωματούχου του, ο οποίος επιτέθηκε σε ανάρτησή του στην Αθηνά Λινού για τις δηλώσεις της για τον κορονοϊό.

Ο Διευθυντής Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, Σπύρος Σαπουνάς, φέρεται να άσκησε κριτική στη δήλωση της καθηγήτριας Επιδημιολογίας ότι αν υπήρχαν μέτρα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα μειωνόταν η μετάδοση και θα γλιτώναμε 3.000 θανάτους.

Χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις της ειδικού «σαχλαμάρες», ο ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος ανέφερε επίσης ότι η κ. Λινού έχει συνταξιοδοτηθεί και ότι ήταν υποψήφια σε εθνικές εκλογές με παράταξη της αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του κ. Σαπουνά έχει «κατέβει» πλέον.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

  • Σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό, ο ΕΟΔΥ αναφέρεται ότι εκπροσωπείται ρητά από το διοικητικό του συμβούλιο, τον πρόεδρό του (στον οποίο υπάγεται η Διεύθυνση Ετοιμότητας και Απόκρισης, όπου είναι επικεφαλής ο Σπύρος Σαπουνάς) και από τα εξουσιοδοτημένα όργανά του.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «ανομιμοποίητη» τη δημόσια παρέμβαση του υπαλλήλου του, σημειώνοντας ότι αφορά αποκλειστικά τον ίδιο και εκφράζει μόνο την άποψη του ίδιου.

  • Μάλιστα, για το περιστατικό αυτό θα γίνει υπηρεσιακός έλεγχος με τον ΕΟΔΥ να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα γίνουν ανεκτές «συμπεριφορές που δεν συνάδουν τόσο με το ρόλο ενός δημόσιου λειτουργού, όσο και με τις αρχές του Οργανισμού και της Διοίκησής του».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.