ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ελβετία: Κρίσιμο λαϊκό δημοψήφισμα για την ίδια την ύπαρξη του! – Το τελευταίο προπύργιο της δημοκρατίας στον κόσμο; Ο «νόμος Covid» ισοδυναμεί με «στρατιωτικό νόμο»

1 min read

Σε μια ζωντανή συγκέντρωση κάτω από τον ήλιο του φθινοπώρου, ο Robert FKennedy Jr.  απευθύνθηκε σε ένα πλήθος περίπου 10 έως 20.000 ανθρώπων στη Βέρνη. Μίλησε για το ψεύδος της Covid στις ΗΠΑ, καθώς και σε όλο τον κόσμο – δεν έχει γλιτώσει την Ευρώπη, επιτρέποντας να εμβολιάζονται παιδιά από την ηλικία των 5 ετών – όλα όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Big Brother. Τόνισε ότι το ποσοστό θανάτων από αυτό που ψευδώς αποκαλούν εμβόλιο είναι πολύ υψηλότερο από τους θανάτους που αποδίδονται στην Covid, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Η διαδήλωση στη Βέρνη οργανώθηκε από την Public Eye (Το ελβετικό Δημόσιο Μάτι), μια ένωση που δημιουργήθηκε το 1968, με στόχο να διεκδικήσει πιο δίκαιες σχέσεις μεταξύ της Ελβετίας και των φτωχότερων χωρών του κόσμου. Η Public Eye, η οποία αριθμεί σήμερα 27.000 μέλη, υποστηρίζει επίσης τη δικαιοσύνη στις επιχειρηματικές σχέσεις και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα στην Ελβετία και σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ήρθε στη Βέρνη για συγκεκριμένο λόγο και αυτό που είπε στους Ελβετούς ήταν ότι η Ελβετία ήταν το  τελευταίο προπύργιο της δημοκρατίας στον κόσμο.  Το επόμενο δημοψήφισμα στις 28 Νοεμβρίου 2021,  όπου οι Ελβετοί έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν υπέρ ή κατά ενός νόμου Covid -ένός συγκεκαλυμμένου στρατιωτικού νόμου- που είχε επικυρωθεί αθόρυβα τον Σεπτέμβριο του 2020 από το ελββετικό Κοινοβούλιο, αλλά που τέθηκε σε πάγο, γιατί αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για δημοψήφισμα κατά του νόμου αυτού. Αυτό το αίτημα για δημοψήφισμα συγκέντρωσε υπογραφές σε χρόνο ρεκόρ, που δεν έχει ξαναδεί η Ελβετία.

Ο Robert Kennedy Jr. αναφέρθηκε στις εντελώς αντιδημοκρατικές διακρίσεις που υφίστανται ήδη σήμερα σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας, όπου οι «μη εμβολιασμένοι», ήτοι όσοι δεν έχουν «  vaxxpass  » (υγειονομικό πάσο) αποκλείονται από την κοινωνία. Δεν μπορούν να πάνε σε εστιατόριο, δεν μπορούν να πάνε σε γυμναστήριο, κλαμπ, κινηματογράφο, θέατρο ή οποιαδήποτε δημόσια εκδήλωση. Είναι υπό εγκλεισμό. Δέχονται διακρίσεις.

Θέλει η Ελβετία μια διχασμένη κοινωνία με προνόμια για όσους επιτρέπουν στους εαυτούς τους την έγχυση ενός γονιδιακού δηλητήριου για δική τους ευχαρίστηση, ενώ όσοι αντιστέκονται σε αυτόν τον παράνομο και αντισυνταγματικό καταναγκασμό και εκβιασμό από την κυβέρνηση θα τιμωρούνται και θα υφίστανται διακρίσεις; Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να κάνουν όλοι οι Ελβετοί -«εμβολιασμένοι» ή μη-. Και αυτό, παρότι έχουμε τη μοναδική ευκαιρία ενός λαϊκού δημοψηφίσματος, όπου μπορούμε να αποφασίσουμε τι θέλουμε για το μέλλον μας και των παιδιών μας και των παιδιών τους.

Η Αυστρία είναι ένα καλό παράδειγμα. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, η αυστριακή κυβέρνηση κήρυξε το πρώτο lockdown στον κόσμο για τους μη εμβολιασμένους – άνευ προηγουμένου. Όποιος δεν έχει λάβει ένεση με αυτό το δηλητήριο mRNA (ή που έχει θεραπευτεί από την Covid «αποδεδειγμένο με τεστ PCR») είναι αυστηρά υπό καραντίνα .

Άσχετα του ψεύδους του τεστ PCR. Ακόμη και ο ΠΟΥ παραδέχτηκε νωρίτερα φέτος ότι το τεστ PCR δεν είναι αξιόπιστο μέτρο για να διαπιστωθεί η παρουσία του ιού της Covid .

Οι παγκόσμιοι ηγέτες αγνοούν τον ΠΟΥ και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το ψεύτικο τεστ PCR για τον εντοπισμό της Covid, ανεξάρτητα από την αναιοπιστία του. Αλλά τα ψευδώς θετικά του, των οποίων οι αριθμοί είναι υψηλοί (σχεδόν το 100% αυτών) επιτρέπουν τη χειραγώγηση των στατιστικών. Στο πλαίσιο αυτού του νέου αυστριακού lockdown, απαγορεύεται στους μη εμβολιασμένους να πηγαίνουν στη δουλειά ή να ψωνίζουν, να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους υπό την απειλή μεγάλων κυρώσεων και οι εργοδότες που τους αφήνουν να πάνε στη δουλειά λαμβάνουν αστρονομικά πρόστιμα. – δείτε αυτήν την  αναφορά του RT .

Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί στην Ελβετία εάν εγκριθεί ο νόμος Covid.  

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ψηφίστε ΟΧΙ στις 28 Νοεμβρίου 2021 . Όποιος αγαπά την ελευθερία για τον εαυτο του, για την κοινωνία και για τον κόσμο πρέπει να πάει να ψηφίσει  ΟΧΙ, σε μεγάλους αριθμούς.

Εμείς, ο λαός πρέπει και μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν την τυραννία.

Η κραυγή μάχης μας είναι  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!  Ο Ρόμπερτ Κένεντι και όλοι οι ομιλητές ηγήθηκαν του συλλαλητηρίου με τη λέξη  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!   Ήταν ένα πραγματικά πολύ σημαντικό γεγονός. Από το πλήθος ξεπήδησε μια εκπληκτική ενέργεια.

Αυτό που οι περισσότεροι Ελβετοί δεν γνωρίζουν και δεν ενημερώνονται από τις αρχές τους και ειδικά όχι από τα ακριβοπληρωμένα mainstream μέσα ενημέρωσης – ένας καλύτερος όρος θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε τον όρο «διεφθαρμένα». Αυτός ο «υγειονομικός στρατιωτικός νόμος» ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2031, έως ένα χρόνο μετά το τέλος της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030, βάσει της οποίας αυτό το έγκλημα Covid βρίσκεται σε εξέλιξη (και, φυσικά, μπορεί να παραταθεί εάν χρειαστεί)· κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η κυβέρνηση μπορεί να λάβει οποιαδήποτε απόφαση – και επαναλαμβάνω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απόφαση – χωρίς να συμβουλευτεί τη Βουλή, πόσο μάλλον τον λαό· το δικαίωμα προκήρυξης δημοψηφισμάτων, μια μοναδική μορφή άμεσης δημοκρατίας, θα ανασταλεί αμέσως. Εκτός κι αν εμείς, ο λαός, ψηφίσουμε συντριπτικά ΟΧΙ στις 28 Νοεμβρίου 2021 για αυτόν τον εγκληματικό νόμο. Μπορεί να είναι το τελευταίο δημοψήφισμα στο οποίο μπορούμε να ψηφίσουμε.

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις όπου υποκινείται πραξικόπημα στο εσωτερικό μιας χώρας, και πιστέψτε με, ένα ναι θα ισοδυναμούσε με εσωτερικό πραξικόπημα, θα γινόταν μια ριζική αλλαγή του Συντάγματος. Τα λαϊκά δημοψηφίσματα δεν θα είναι μέρος ενός νέου συντάγματος. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν. Η κυβέρνησή τους δεν τους λέει ποτέ την πραγματική ιστορία, πόσο μάλλον τα ΜΜΕ.

Πιστεύετε, αγαπητοί αναγνώστες, ότι η ελβετική κυβέρνηση «επιδοτεί» – μια καλύτερη λέξη θα ήταν «δωροδοκεί» – τα κύρια μέσα ενημέρωσης με κόστος 1,7 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων ετησίως ήτοι περίπου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων των Ηνωμένων Πολιτειών. Και αυτό για έναν ελβετικό πληθυσμό 8,4 εκατομμυρίων κατοίκων. Μπορείτε να καταλάβετε μόνοι σας ποιο είναι το κατά κεφαλήν κόστος των χρημάτων των φορολογουμένων για να λένε ψέματα και να παραπληροφορήσουν τον ελβετικό λαό, καθημερινά· αυτοί οι ίδιοι Ελβετοί που χρηματοδοτούν αυτή την απάτη εν αγνοία τους με τα χρήματα από τη φορολογία τους.

Αν ο νόμος για τον Covid γινόταν αποδεκτός από την πλειοψηφία -Θεός φυλάξοι- η Ελβετία δεν θα ήταν πλέον πρότυπο δημοκρατίας στον κόσμο, ούτε το τελευταίο προπύργιο της δημοκρατίας, για να αναφερθούμε στον Robert Kennedy Jr.

Αντίθετα, η Ελβετία θα μετατρεπόταν σχεδόν αμέσως σε έναν πλήρως ψηφιακό τραπεζικό «φάρο». Κάθε νομισματική συναλλαγή θα ελέγχεται από την Κεντρική Τράπεζα. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα μπορεί να αδειάσει ανά πάσα στιγμή: εάν δεν συμπεριφέρεστε καλά, τα χρήματα αποσύρονται· ή αν δεν ακολουθείτε τις εντολές ή αν επαναστατείτε, μπορεί να σας εμποδίσουν να αγοράσετε φαγητό στο παντοπωλείο. Όλα χάρη σε αλγόριθμους, την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και ρομπότ. Ολική επιτήρηση.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ήταν δυνατόν, ουσιαστικά την ίδια μέρα του Μαρτίου του 2020, γύρω στις 11 Μαρτίου, ολόκληρος ο κόσμος, τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ, είχαν λάβει τα ίδια ακριβώς μέτρα για να αντιμετωπίσουν ένα πολύ παρόμοιο ιό – και καθόλου πιο θανατηφόρο – με έναν απλό ιό της εποχικής γρίπης; Στην πραγματικότητα, το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι περίπου 0,07%. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine (NEJM), με τίτλο «Covid-19 – Navigating the Uncharted», ο  ειδικός σε θέματα Covid Δρ Άντονι Φάουτσι δήλωσε ότι ο κορωνοϊός ήταν συγκρίσιμος με τον ιό της γρίπης.

Πρέπει να υπάρχουν τεράστιες χρηματικές δυνάμεις πίσω από αυτό για να αναλάβουν τον έλεγχο του κόσμου, και ταυτόχρονα κανείς δεν μπορεί να σταθεί εναντίον του. Οι δισεκατομμυριούχοι της Silicon Valley και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μέρος του παιχνιδιού, μαζί με τον μεγάλο χρηματοπιστωτικό τομέα, όπως οι Black Rock και Vanguard – και άλλες σκοτεινές δυνάμεις.

Ολόκληρο το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών αναγκάζεται να ακολουθήσει αυτές τις δικτατορικές εντολές, και το γεγονός ότι κυριολεκτικά όλες οι κυβερνήσεις παίζουν το παιγνίδι, πρέπει να υποδηλώνει ότι η εντολή συνοδεύεται από ένα βαρύ, πολύ βαρύ «ραβδί» -ίσως να είναι θανάσιμο. Και ίσως και ένα μικρό «καρότο», για εκείνους τους πολιτικούς, που υπακούουν καταπιέζοντας και τυραννώντας τον λαό τους. Δείτε παρακάτω μια ομιλία σε βίντεο του Ernst Wolff, διάσημου Γερμανού χρηματοοικονομικού οικονομολόγου (στα γερμανικά). Καταδεικνύει με σαφείς συγκρίσεις πού βρίσκεται η εξουσία του κόσμου· περισσότερο από την εξουσία, όπως την ξέρουμε, η εξουσία πάνω στη ζωή και τον θάνατο· την εξουσία για την επιβίωση του πολιτισμού μας -και αν του επιτρέψουν να επιβιώσει- υπό ποιες συνθήκες.

Επειτά, υπάρχει το διαβόητο και διάσημο βιβλίο του Klaus Schwab,  Covid-19 – The Great Reset“,  που μιλάει για τη μεταμόρφωση των ανθρώπων σε «μετάθρωπους», όπου οι τελευταίοι θα χειραγωγούνται σαν ρομπότ χάρη σε αυτό που αποκαλεί εμφυτευμένα τσιπ – φυσικά, δεν το εννοεί αρνητικά. Όλα αυτά θα γίνουν για το καλό της ανθρωπότητας. Στο τέλος, «Δεν θα κατέχεις τίποτα, αλλά θα είσαι ευτυχισμένος». Αυτό είναι το συμπέρασμα του Προέδρου του WEF (World Economic Forum) και η προοπτική του για το μέλλον. Αυτό αντιστοιχεί στο συμπέρασμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης – ρομποτοποίηση, ψηφιοποίηση και μεταφορά περιουσιακών στοιχείων από το κάτω και το μέσο της κλίμακας στους πολύ πλούσιους λίγους στην κορυφή.

Αυτό είναι το σχέδιο. Αλλά μπορούμε να το σταματήσουμε.

(…)

Συνέχεια: Switzerland – The World’s Last Bastion of Democracy? The “Covid Law” Equals “Martial Law” By Peter Koenig, November 16, 2021

Στα γαλλικά: Suisse – Le dernier bastion de la démocratie au monde? La « loi Covid » équivaut à « loi martiale »

Discours de Robert F. Kennedy Jr à Berne

*Ο Peter Koenig  είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια για το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. 

Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι ο συγγραφέας του  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και  συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sternezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico–Economic Crisis» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020)

Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.