ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ελληνικός λαός: «Μητσοτάκη παραιτήσου ΤΩΡΑ» – Ύβρεις & κατάρες των Ελλήνων εναντίον του πρωθυπουργού!

1 min read

Λαϊκή απαίτηση είναι πλέον η παραίτηση, αυτού που οι πολίτες θεωρούν κύριο πολιτικό υπεύθυνο για την απανθράκωση της χώρας, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση του άφησε ολόκληρη τη χώρα στο έλεος των πυρκαγιών και το μόνο που έκανε ήταν να στέλνει SMS εκκένωσης.

Αυτή τη στιγμή σε όλα τα social media το νούμερο ένα hashtag είναι το #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, το οποίο έχει γίνει σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων που βλέπουν τη χώρα τους να καίγεται από άκρη σε άκρη, λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης. 

Δυστυχώς οι περισσότερες δημοσιεύσεις περιέχουν τέτοιες ύβρεις και κατάρες προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, που θεωρούμε αντιδεοντολογικό ακόμα και να τις επισυνάψουμε στο άρθρο.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία, είναι ότι πριν από αυτό το νούμερο ένα hashtag στα social media εδώ και μέρες ήταν το #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑ@@@ΣΑΙ, χωρίς φυσικά τα @ και ότι εξοργισμένοι πολίτες βγαίνουν στα κανάλια και εκτοξεύουν βαριές ύβρεις και κατάρες εναντίον του πρωθυπουργού, ενώ χθες ανέβαζαν φωτογραφίες που μούντζωναν τις τηλεοράσεις τους! 

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.