ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τις επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

1 min read

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δυο κατηγορούμενοι ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία χρεώνεται με βομβιστικές επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής.  

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν στους δύο κατηγορούμενους, 35 και 36 χρονών, υποχρέωση εμφάνισης τέσσερις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και επιπλέον, υποχρεωτική καταβολή εγγύησης ύψους 15.000 ευρώ στον καθένα.

Οι δύο είναι αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο και σύμφωνα με την δικογραφία εμπλέκονται σε δύο βομβιστικές επιθέσεις που είχαν γίνει σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην Αθήνα, τον Μάιο και το Νοέμβριο του 2019.

Η τελευταία φορά που είχαν «χτυπήσει» οι δύο συλληφθέντες ήταν την 1/11 όταν μάλιστα φεύγοντας από το σημείο είχαν εμβολίσει και τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν.

Υπενθυμίζεται ότι στην επίθεση της 1ης Νοεμβρίου, οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία και έριξαν στο εσωτερικό τέσσερα γκαζάκια, προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Αμέσως μετά προσπάθησαν να εξαφανιστούν με αποτέλεσμα στην οδό Πατησίων και Σολωμού να συγκρουστούν με όχημα της αστυνομίας, οι αστυνομικοί να τραυματιστούν ελαφρά και οι δράστες να εξαφανιστούν. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.