ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ελεύθερος ο τραγουδιστής για την υπόθεση ναρκωτικών – «Ήταν ένα λάθος»

1 min read

Ελεύθερος αφέθηκε γνωστός τραγουδιστής ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της συντρόφου του.

Ο ίδιος μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του μία φορά τον μήνα.

«Ένα λάθος ήταν δεν αρνούμαι να το παραδεχθώ. Δεν έχω κάνει κακό όμως σε κανένα οπότε δεν είναι τίποτα από άλλα αυτά που λένε. Ήταν για προσωπική χρήση αποκλειστικά», δήλωσε κατά την έξοδό του.

Τι είχε συμβεί

Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή προχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, λίγη ώρα αφότου ο dealer του, άφηνε 17 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν στο όνομα της.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι.

Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για να τα αφήσουν.

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.