ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ελεύθερος ο Πατρινός επιχειρηματίας που συνελήφθη για βιασμό – Το «θύμα» ομολόγησε σκευωρία

1 min read

Η υπόθεσης της σύλληψης ενός 76χρονου επιχειρηματία της Πάτρας για βιασμό μιας 60χρονης μέσα στη βίλα του, επιφύλασσε μια ανατροπή: αποδείχθηκε ότι ο «θύτης» ήταν τελικά το θύμα της υπόθεσης!

Σύμφωνα με το patrastimes.gr και τον δικηγόρο της οικογένειας του Πατρινού Γιάννη Παπαναστασόπουλο, η γυναίκα «λύγισε» μπροστά στην Ανακρίτρια και παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα και πως κάποιος άλλος την έβαλε για οικονομικούς λόγους.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ.Παπαναστασόπουλος, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ίχνος βιασμού, με την 60χρονη να βάζει τα κλάματα και να ζητά συνεχώς συγγνώμη λέγοντας ότι παρασύρθηκε.

Η δήλωση του δικηγόρου του επιχειρηματία:

«Η σκευωρία που κατασκευάστηκε σε βάρος του συνταξιούχου επιχειρηματία, σήμερα, κατέρρευσε πλήρως. Μετά την ιατροδικαστική έκθεση που δεν κατέδειξε ίχνος βιασμού σε βάρος της και την ανακριτική διαδικασία, η καταγγέλλουσα παραδέχθηκε κλαίγοντας και ζητώντας πολλές φορές συγγνώμη, ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως, ότι όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του επιχειρηματία ήταν ψέματα, του ζητάει συγγνώμη και ότι ντρέπεται για όσα είπε περί δήθεν βιασμού της. Κατέθεσε ότι παρασύρθηκε από κάποιον γνωστό της που δεν θέλει να κατονομάσει, ο οποίος την έπεισε να καταγγείλει τον κατηγορούμενο για να ωφεληθεί οικονομικά. Έτσι, η διαδικασία της απολογίας έγινε εντελώς τυπική και ο άδικα κατηγορηθείς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.