ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτή είναι η 50χρονη που κατηγορείται ότι απέσπασε 127.000 ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες

1 min read

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφία 50χρονης που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στις Σέρρες, με την κατηγορία ότι προσποιούμενη άλλοτε τη δικηγόρο κι άλλοτε την υπάλληλο του ΣΔΟΕ εξαπάτησε δεκάδες ανυποψίαστα άτομα, από τα οποία απέσπασε με διάφορα προσχήματα ποσό άνω των 125.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τη Βασιλική Καπετανίδου, του Ανέστη και της Φωτεινής, γεννηθείσα στην Ευκαρπία Τραγίλου Σερρών.

Η κατηγορούμενη, μετά την απολογία της στον Ανακριτή Σερρών, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 56 περιπτώσεις απάτης, τις οποίες φέρεται να διέπραξε κατά την τελευταία τετραετία, με τη συνολική λεία να ανέρχεται σε 127.167 ευρώ. Είχε συλληφθεί στις 2 Αυγούστου στις Σέρρες, όταν παρουσιαζόμενη με την ιδιότητα της δικηγόρου απέσπασε από γυναίκα 1000 ευρώ, ως αμοιβή για τη δήθεν έκδοση ενός πιστοποιητικού.

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει τότε η ΕΛ.ΑΣ., η ίδια, με τις ψευδείς ιδιότητες που δήλωνε στα θύματά της, αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με διάφορα προσχήματα τούς αποσπούσε τμηματικά χρηματικά ποσά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.