ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκικό ΥΠΕΞ για ανακοινώσεις Στόλτενμπεργκ: Είμαστε έτοιμοι για άνευ όρων διάλογο

1 min read

“Περιμένουμε από την Ελλάδα να στηρίξει την πρωτοβουλία του γγ του ΝΑΤΟ” σημειώνει μεταξύ άλλων το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, σε μία πρώτη αντίδραση για τις ανακοινώσεις που έκανε ο Γενς Στόλτενμπεργκ μέσω Twittet περί έναρξης διαλόγου μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Σύμφωνα με το cnn turk και την hurriyet, το τουρκικό ΥΠΕΞ υπενθυμίζει ότι “η χώρα μας είναι έτοιμη για διάλογο με την Ελλάδα, χωρίς προϋποθέσεις, προκειμένου να βρεθούν μόνιμες λύσεις για όλα τα ζητήματα μεταξύ μας στο πλαίσιο του διεθνούς Δικαίου “.

“Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ανέλαβε μια πρωτοβουλία για τη μείωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και για την πρόληψη ανεπιθύμητων ατυχημάτων. Αυτή η πρωτοβουλία, η οποία υποστηρίζεται επίσης από τη χώρα μας, στοχεύει στην έναρξη στρατιωτικών-τεχνικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο χωρών εντός του ΝΑΤΟ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας. Περιμένουμε από την Ελλάδα να υποστηρίξει την πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ. Από την άλλη πλευρά, θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι η χώρα μας είναι έτοιμη για διάλογο με την Ελλάδα, χωρίς προϋποθέσεις, προκειμένου να βρεθούν μόνιμες λύσεις σε όλα τα μεταξύ μας ζητήματα και στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.