ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ…!! Το προκλητικό «ΥAVUZ» ΕΣΤΡΙΨΕ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…!!! Βρίσκεται μια ανάσα πάνω από την Ρόδο και την… ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ…!!! ΔΕΙΤΕ τους χάρτες…!!!

1 min read

Στροφή προς το Καστελόριζο έκανε πριν λίγη ώρα το ΓΙΑΒΟΥΖ και η πορεία του πλέον επιβεβαιώνει ότι οι προθέσεις του είναι τουλάχιστον περίεργες. 

Το απίθανο ζιγκ ζαγκ που ακοουθεί αυτή την στιγμή το κατευθύνει πάνω στο Καστελόριζο νοτίως του οποίου βρίσκονται συγκεντρωμένες τουρκικές θαλάσσιες δυνάμεις αφού η περιοχή έχει δεσμευτεί εμ NATVEX από την τουρκία για την εκτέλεση άσκησης με πραγματικά πυρά…

Δείτε στους χάρτες που ακολουθούν την θέση του ΓΙΑΒΟΥΖ αυτή τη στιγμή και την πορεία του από εχθές το μεσημέρι και μετά. Στον πρώτο χάρτη σημαιώνεται με βέλος η θέση του τουρκικού προκλητικού σκάφους και με κύκλο, απέναντι από το Κας, το Καστελόριζο.

Υπενθυμίζουμε ότι εχθές το απόγευμα γράφαμε: Το «Γιαβούζ», πέρασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής τα Στενά των Δαρδανελίων, με κατεύθυνση την κυπριακή ΑΟΖ…

Πάει όμως εκεί; Με δοδομένο ότι στην πορεία του είναι η θάλασσα γύρω από το Καστελόριζο όπου και θα βρεθεί ακριβώς την στιγμή που οι τούρκοι θα βαράνε με αληθινά πυρά όπως λέει η ΝATVEX που εξέδωσαν. 

Την ίδια στιγμή, ένας τίτλος φωτιά κυκλοφορεί από την έγκριτη Real News. «Πολεμικός συναγερμός για το Γιαβούζ». 

Εκεί αναφέρεται ότι εαν το το γεωτρύπανο της Τουρκίας πλεύσει σε Ελληνικά ύδατα, τότε η ηγεσία των ΕΔ είναι αποφασισμένη να το βυθίσει!

Προφανώς η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων υποψιάζεται ότι κι εμείς…!!!

Το «Γιαβούζ», που συνοδεύεται από δύο φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, είναι το δεύτερο πλοίο-γεωτρύπανο στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, μετά τον «Πορθητή».

Δημοσίευση στα Social Media