ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

EKTAKTO!Oι Τούρκοι άνοιξαν ΠΕΡΑΣΜΑ στον Έβρο και περνούν…

1 min read

Όπως ίσως θα θυμάστε το 2012 υψώθηκε στα χερσαία σύνορα της χώρας φράχτης μήκος 10,3 χιλιομέτρων και ύψος 3 μέτρων, σε ένα από τα πλέον βασικά περάσματα των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το e-evros.gr κάποιοι έσκαψαν τρύπες κάτω από το φράχτη στον Έβρο, ενώ σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Edirnehaberci» λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που αναμένονται στην περιοχή, χρειάστηκε να σκάψουν τρύπες κάτω από τον φράχτη προκειμένου να αποφευχθούν οι πλημμύρες.

 

Οι κάτοικοι, φυσικά της περιοχής, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ είναι δύσπιστοι και πιστεύουν αυτές οι τρύπες χρησιμοποιούνται ως πέρασμα για τους μετανάστες και πρόσφυγες και μάλιστα πως οι ίδιοι οι Τούρκοι τις άνοιξαν.

Αν εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε παραμελημένο τον φράκτη δεν ισχύει το ίδιο για το Πακιστάν. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί αυτός είναι φράχτης που έφτιαξε το Πακιστάν για να μην μπαίνουν Αφγανοί. Καλά διαβάσατε… Πακιστάν και Αφγανιστάν, αμφότερες χώρες μουσουλμανικές. Ο δε φράκτης σε εξαιρετική κατάσταση.

Μόνο εδώ δεν έχουμε σύνορα, από ότι φαίνεται.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.