ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκτακτο Στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως ο Λιγνάδης για να μάθει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης!

1 min read

Στην ΓΑΔΑ εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, τον οποίο κατονόμασε χθες η υπουργός Πολιτισμού ως εμπλεκόμενο σε υπόθεση σεξουαλική κακοποίησης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του επισκέφτηκε τον διοικητή ασφάλειας και ρωτήσαν εάν οι αστυνομικές υπηρεσίες αναζητούν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη βάσει εντάλματος σύλληψης.

Αφορμή για την παρουσία τους εκεί φαίνεται ότι ήταν τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εκδόθηκε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες τους απάντησαν πως «μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα δικαστικό έγγραφο σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη «και στην συνέχεια αποχωρήσαν».

Ραγδαίες εξελίξεις μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Χθες υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά-υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων υποθέσεων στο θέατρο.

Πάντως, σε βάρος ηθοποιού – σκηνοθέτη, ο οποίος επισήμως δεν έχει κατονομαστεί παρά τις δηλώσεις της κα Μενδώνη, έχουν υποβληθεί τρεις μηνύσεις, ενώ άμεσες εκτιμάται πως θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση που έλαβε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, πιθανότατα από γυναίκα, η οποία φέρεται να γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα, χωρίς να έχει την ιδιότητα του θύματος.

Μάλιστα, τα μεσάνυχτα κλήθηκε και κατέθεσε στον εισαγγελέα μάρτυρας ο οποίος φέρεται να γνώριζε και να ήταν και ο ίδιος «παρών» με άλλους ανηλίκους όπου ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ και τους πρότεινε να προχωρήσουν σε ερωτικές πράξεις. Ο 25χρονος μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.