ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΈΚΤΑΚΤΟ: Προκλητικός Μ.Τσαβούσογλου – «Μετά το τέλος της πανδημίας θα υπάρχει πάλι μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα»

1 min read

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του, ανέφερε πως «μετά το τέλος της πανδημίας θα υπάρχει πάλι μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα», συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική της Τουρκίας

Επίσης, «λόγω της πανδημίας η ροή του μεταναστών επιβραδύνθηκε, αλλά θα θελήσουν να φύγουν και να ξαναπάνε εκεί. Και δεν το λέω ως απειλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας τόνισε ότι το μεταναστευτικό, είναι θέμα κοινό με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καλώντας σε απελευθέρωση του καθεστώτος της βίζας προς τους Τούρκους πολίτες, επικαιροποίηση της συμφωνίας της τελωνειακής ένωσης και σε συνεργασία στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας:

​«Στείλαμε το μήνυμα ότι αν πείτε με αφορμή την πανδημία πως δεν χρειάζεστε την Τουρκία, να ξέρετε ότι η πανδημία θα τελειώσει, αλλά το προσφυγικό θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Και μην χτυπήσετε τότε την πόρτα μας. Εμείς αποβλέπουμε στην καλή συνεργασία, όπου όλοι θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.