ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκτακτο! Πολίτες με καραμπίνες εναντίον αστυνομικών στη Λέσβο! Χάος αυτή την ώρα στο στρατόπεδο Κυριαζή!

1 min read

Έξι διμοιρίες των ΜΑΤ δέχονται πυροβολισμούς από κατοίκους, “κλούβα” γαζώθηκε από καραμπίνες, νέα έφοδος σε ξενοδοχείο!

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Λέσβο και δη στο στρατόπεδο Κυριαζή!
Συγκεκριμένα, έξι διμοιρίες των ΜΑΤ είναι ταμπουρωμένες στο στρατόπεδο και δέχονται πυροβολισμούς από κατοίκους της Λέσβου που κρατούν καραμπίνες!

Το κλίμα είναι πολεμικό, με τους αστυνομικούς να περιμένουν ενισχύσεις για να μπορέσουν να ελέγξουν τις οργανωμένες ένοπλες ομάδες. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθώς οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δέχονται πλέον επιθέσεις με όπλα.

Στη θέση όπου θα κατασκευαζόταν το νέο κέντρο δύο αστυνομικοί δέχτηκαν νωρίτερα πυροβολισμούς με καραμπίνες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια από σκάγια και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίσης, μία κλούβα των ΜΑΤ «γαζώθηκε» από καραμπίνες, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον άρον το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στις 18.30 οργανωμένη ομάδα ατόμων εισέβαλε σε δεύτερο ξενοδοχείο στο Δήμο Γέρα, όπου διαμένουν αστυνομικοί από την Αθήνα. Οι κάτοικοι εισέβαλαν στα δωμάτια, πήραν τα προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, τα πέταξαν έξω και τα έκαψαν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.