ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

1 min read

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης νεαρών ατόμων στα νότια προάστια της Αθήνας, όπου διαμένει.

Η παραίτηση του αντιπροέδρου του ΣτΕ κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με το περιεχόμενο της παραίτησής του προέβη στην ενέργεια αυτή για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι νεαρά άτομα κινούνται ύποπτα σε περιοχή των νοτίων προαστίων. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στα νεαρά αυτά άτομα και στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας και υπέδειξαν τον εν λόγω δικαστικό λειτουργό.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διαμένει ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ουσίας σε ένα μπουκάλι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.