ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ Πάνω από 200 Leopard θα στείλει η Γερμανία στην Ουκρανία κατά των Ρώσων

1 min read

Aπό 14 άρματα μάχης LEO2A6, που είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα στείλει η Γερμανία στην Ουκρανία για να βοηθήσει το καθεστώς Ζελένσκι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Business Insider, θα στείλει τελικά πάνω από 200! 

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, τα άρματα θα προέλθουν από τα αποθέματα LEO2A5 που διατηρεί η Rheinmetall -88 συνολικά- και  99 από τον όμιλο FGG, ενώ πάνω από 14 άρματα απ’ευθείας η γερμανική κυβέρνηση.

Τα άρματα θα ξεκινήσουν να στέλνονται στις αρχές Μαρτίου, με την ελπίδα ότι δεν θα έχει καταρρεύσει το μέτωπο στο Ντονμπάς και ήδη εκπαιδεύονται Ουκρανοί αρματιστές σε προσομοιωτές για να αναλάβουν υπηρεσία άμεσα.

Oι ουκρανικές μονάδες ακόμα ανθίστανται στο Μπάκχμουτ και οι Ουκρανοί στέλνουν ενισχύσεις και εκεί και στην κατεύθυνση του Σεβέρσκ.

Αν προλάβουν να μεταφέρουν γερμανικά άρματα μάχης σε τρεις εβδομάδες, μαζί με τα δυτικά ΤΟΜΑ, η κατάσταση είναι πολύ πιθανόν να αναστραφεί.

Το ενδεχόμενο παράδοσης μαχητικών αεροσκαφών στην Ουκρανία εξακολουθεί – για την ώρα – να απορρίπτεται από το σύνολο των κομμάτων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.