ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο εθνικό ΕΓΚΛΗΜΑ! Αναγνωρίζουν Αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα; Ελλάδα ΤΕΛΟΣ…

Newskamatero

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, με τον υπουργό Διασποράς της Αλβανίας, Pandeli Majko, όπου συζητήσαν θέματα ιθαγένειας και προστασίας των Αλβανών στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Έλληνα υπουργό «η ελληνική κυβέρνηση δίνει έμφαση στα ζητήματα δικαιωμάτων και διαβίωσης των μεταναστών στη χώρα».

Πολλοί θεωρούν ότι η Ελλάδα δίνει πολλά στους Αλβανούς τη στιγμή που αυτοί προπαγανδίζουν στα σχολεία τους τη «Μεγάλη Αλβανία» που περιλαμβάνει όλη την ελλαδική Ήπειρο και πολλές άλλες περιοχές όπως και η Κέρκυρα.

Επιπλέον, σε πολλά ελληνικά σχολεία έχουν ξεκινήσει μαθήματα εκμάθησης αλβανικών, κάτι που θυμίζουμε πως προκάλεσε σάλο στα Χανιά, καθώς είχαν βάλει την αλβανική σημαία δίπλα στην ελληνική.

Η Αλβανία όχι μόνο κάνει μια συνεχή προπαγάνδα, αλλά η Ελλάδα την βοηθάει με τις κινήσεις της ακόμη περισσότερο. Λογικό είναι μετά πολλοί να φοβούνται ότι πάμε σε μια de facto αυτονόμηση των Αλβανών στη χώρα μας…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η μαχήτρια των Κούρδων που ανατινάχτηκε για να αναχαιτίσει επίθεση - Με ελικόπτερα οι νεκροί στην Τουρκία (φωτό, βίντεο)

Πηγές στην Αφρίν αναφέρουν ότι μια Κούρδισα  «θηλυκός μαχητής» με το όνομα Avesta Khabur έτρεξε μόνη της σε μια προσπάθεια να σταματήσει  μια επίθεση των Τούρκων με ΤΟΜΑ και τράβηξε το «σκοινί¨ ζωσμένη με εκρηκτικά σπέρνοντας τον όλεθρο στους Τούρκους που έχουν αποκτήσει πλέον «ψυχολογικά προβλήματα μάχης». Το περιστατικό λέγεται […]