ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκτακτο: Μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και επανάληψη του αγώνα με τον Βόλο θα ζητήσει ο Ολυμπιακός

1 min read

Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σημειώθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο με την «εξυγίανση» να στερεί από τους «ερυθρόλευκους» τη νίκη.

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, θα κινηθούν άμεσα σε όλες τις νόμιμες κινήσεις, καταθέτοντας αύριο (23/12) αγωγές και μηνύσεις στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει, όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν μετά το τέλος του ματς.

Επίσης, θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα, αφού ξεκάθαρα αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του. Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων, με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν καμία άλλη ανοχή να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία…

Αναλυτικά, όσα διαρρέουν από τον Ολυμπιακό:

«H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και αύριο θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του.

Τέλος αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».

Δημοσίευση στα Social Media