ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ…. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια επί παραίτησης του ο Πάνος Καμμένος, αν στη Βουλή φτάσει πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο ‘Μακεδονία ‘ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή».

Αν και μας έχει συνηθίσει να απειλεί με παραίτηση, σε άλλο ένα κρίσιμο εθνικό ζήτημα ο κος Καμμένος προτιμά την καρέκλα του και το κυβερνητικό του «ταίρι», Αλέξη Τσίπρα, παρά να αποχωρήσει από την κυβέρνηση με όση πολιτική αξιοπρέπεια του έχει απομείνει.

Μάλιστα, στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το Σκοπιανό, δήλωσε πως κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και θα την υπηρετήσουμε μέχρι το πέρας της εντολής που έχουμε».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.