ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ…!! Μακελειό στον τουρκικό στρατό… Τσακίστηκε τουρκική φάλαγγα από Συριακές Δυνάμεις…!!!

1 min read

Αγνωστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων… Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την χερσαία επίθεση των συριακών ενόπλων δυνάμεων σε μια τουρκική στρατιωτική φάλαγγα, καθώς αυτή αναχωρούσε από την βορειοδυτική πλευρά της πόλης Χάμα.

Μάλιστα κυκλοφόρησε φωτογραφία που δείχνει καπνό μπροστά από ένα τουρκικό στρατιωτικό όχημα κοντά στην πόλη Sheir Magher. Αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται ο τουρκικός στρατός. 

Πριν μερικές ημέρες είχαμε επίθεση του συριακού στρατού σε τουρκικό παρατηρητήριο, χωρίς ανθρώπινα θύματα .

Πριν από δύο εβδομάδες, ο συριακός στρατός χτύπησε ξανά τουρκικό παρατηρητήριο με πυρά πυροβολικού κοντά στην πόλη Morek, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη νοσηλεία τριών στρατιωτών του τουρκικού στρατού.

Η Τουρκία δεσμεύθηκε μέσω του Ερντογάν να αντιδράσει δυναμικά εναντίον του συριακού στρατού εάν τα στρατεύματά της υποστούν ξανά επίθεση από τους Σύρους.

Μιλάμε για μια κατάσταση, η οποία εφόσον πιστοποιηθεί και από τους Τούρκους, θα φέρει τις δύο χώρες στο χείλος ενός πολέμου τον οποίο δεν θέλει με τίποτα η Ρωσία.

Επισημαίνουμε ότι στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας έχει συγκεντρωθεί μια πολύ μεγάλη τουρκική στρατιωτική δύναμη, η οποία αναμένει απλώς την εντολή για να εισβάλει εντός συριακού εδάφους, με καταστρεπτικές συνέπειες για ολόκληρη την περιοχή.

Πριν λίγες ημέρες, η Ρωσία απέρριψε απαίτηση της Τουρκίας να διακοπούν όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις Σύρων-Ρώσων στην επαρχία Idlib, φέρνοντας τον Τούρκο πρόεδρο σε μεγάλη απόγνωση λόγω του «κύρους του» πάνω στους τζιχαντιστές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.