ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκτακτο δώρο Πάσχα σε γιατρούς – υγειονομικούς: Η ημερομηνία πληρωμής

1 min read

Την ακριβή ημερομηνία πληρωμής για το έκτακτο Δώρο Πάσχα σε γιατρούς – υγειονομικούς, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

 Το έκτακτο δώρο Πάσχα αφορά σε 110.000 γιατρούς και υγειονομικούς, ενώ παράλληλα ο υπουργός σημείωσε πως έχουν διατεθεί οι πόροι για το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία, και, παράλληλα, τη Μεγάλη Τετάρτη έως Μεγάλη Πέμπτη θα δοθούν τα 400 ευρώ σε επιστήμονες.

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, «τα μέτρα θα καλύψουν κομμάτι της απώλειας του εθνικού πλούτου, ρίχνουμε πολλά όπλα στη μάχη σήμερα, αλλά κρατάμε και εφόδια για την επόμενη ημέρα της οικονομίας όταν τελειώσει η κρίση». Πρόσθεσε ότι υπάρχουν 15,7 δισ. ευρώ στο «μαξιλάρι» ασφάλειας και περίπου 20 δισ. ως ταμειακά διαθέσιμα του κράτους και των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στις εμπορικές τράπεζες και την Τράπεζα της Ελλάδος. «Είναι χρήματα των φορολογουμένων που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε με τον βέλτιστο τρόπο. Το πότε θα τα χρησιμοποιήσουμε έχει να κάνει με την ένταση της κρίσης», είπε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.