ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Ιουλίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκτακτες πτήσεις από Βαρσοβία και από Κίεβο για επαναπατρισμό Ελλήνων

1 min read

Έκτακτες πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα και από Κίεβο προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν για επαναπατρισμό Ελλήνων.

Η πρεσβεία της Ελλάδος στη Βαρσοβία ανακοινώνει ότι τυχόν ενδιαφερόμενοι – πέραν εκείνων που έχουν συμπεριληφθεί στις καταστάσεις, oι οποίες έχουν ήδη αποσταλεί στην Aegean – να επιστρέψουν στην Αθήνα, με την έκτακτη πτήση (αριθμός πτήσεως A3 4991, ημερομηνία 21/3, ώρα 13:25 τοπική Πολωνίας) ειδικής αδειοδοτήσεως, παρακαλούνται να ευρίσκονται στο αεροδρόμιο Βαρσοβίας (Lotnisko Chopina – Okęcie) το Σάββατο 21 Μαρτίου, ώρα 10:00, προκειμένου, εφ’ όσον υπάρχουν κενές θέσεις, να προμηθευθούν, κατά σειρά προτεραιότητος.

Προς τον σκοπό εξυπηρέτησης ενδιαφερομένων της υστάτης στιγμής, η πρεσβεία αναφέρει ότι η προθεσμία (21/3, ώρα 13:00) παρετάθη μέχρι του ορίου εκείνου (21/3, ώρα 17:00), το οποίο θα επέτρεπε την απαραίτητη επεξεργασία των δεδομένων από την AEGEAN.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Κυριακή, στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πτήση από Κίεβο προς τη Θεσσαλονίκη για Έλληνες υπηκόους που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα από την Ουκρανία.

Ειδικότερα, η πρεσβεία της Ελλάδας στο Κίεβο ενημερώνει ότι το τουριστικό γραφείο «MouzenidisTravel» θα προγραμματίσει έκτακτη πτήση στις 22/3 από Κίεβο προς Θεσσαλονίκη στις 15:30 για Έλληνες υπηκόους που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα από Ουκρανία.

Εφιστά δε την προσοχή πως στην πτήση από Κίεβο προς Θεσσαλονίκη θα μπορούν να επιβιβαστούν μόνο Έλληνες πολίτες και ότι δεν μπορούν να επιβιβαστούν ούτε Ουκρανοί ούτε πολίτες άλλων χωρών, ακόμα κι αν οι τελευταίοι είναι υπήκοοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.