ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και στην Ιταλία – Φωτογραφίες ακόμα και με νεογέννητα!

1 min read

Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έσπασε ένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που περιλάμβανε την ανταλλαγή παράνομου υλικού, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών νεογέννητων, σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Πάνω από 200 ερευνητές από το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου της Παιδικής Πορνογραφίας στο Διαδίκτυο και το Αστυνομικό Τμήμα Ταχυδρομείων και Επικοινωνιών του Τορίνο διεξήγαγαν μια πολύπλοκη επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διαδικτυακής παιδικής πορνογραφίας, που διήρκησε έναν χρόνο.

Η επιχείρησε περιλάμβανε δεκάδες εντάλματα έρευνας και οδήγησε στις συλλήψεις τριών ατόμων για φερόμενη κατοχή αυτού που περιγράφεται σε μια δήλωση ως «τεράστιες ποσότητες πορνογραφικού υλικού που απεικονίζει ανηλίκους».

Οι ιταλικές αρχές ανέφεραν ότι περίπου 50 άτομα βρίσκονται υπό έρευνα σε όλη την ιταλική επικράτεια.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν φωτογραφίες γυμνών ανηλίκων και άλλο «τρομακτικά ανατριχιαστικό περιεχόμενο, που απεικονίζει πραγματική σεξουαλική βία όπου τα θύματα ήταν συχνά νεογέννητα που υφίστανται κακοποιήσεις και σαδιστικές πρακτικές».

Η αστυνομία είπε σε ορισμένες περιπτώσεις ότι η πορνογραφία παρήχθη στο σπίτι. Ανταλλάχθηκε υλικό σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που οι ερευνητές δεν ονομάτισαν δημοσίως και σχολίασαν μόνο ότι είναι «γνωστή».

Αρωγός στην προσπάθεια των Ιταλών ήταν ένας καναδικός οργανισμός, το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Εκμετάλλευσης Παιδιών, ενώ  εισαγγελείς με έδρα το Τορίνο συντονίζουν την έρευνα με το ιταλικό σώμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.