ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκρηκτική αύξηση των θανάτων των Καναδών γιατρών που αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν κατά Covid αυξήθηκαν έως και 8 φορές»!

1 min read

Εκρηκτική αύξηση των θανάτων των Καναδών γιατρών που αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 στις ηλικίες των 30 (οκταπλασιασμός) και των 40 ετών (τετραπλασιασμός) καταγγέλλει ο Δρ. William Makis, καταξιωμένος ογκολόγος-ραδιολόγος με πάνω από 100 ιατρικές δημοσιεύσεις.

Η σύγκριση γίνεται με τα έτη 2020 και 2019, δύο χρονιές κατά τις οποίες δεν υπήρχαν μαζικοί και καταναγκαστικοί εμβολιασμοί κατά της Covid-19.

To 2020 μάλιστα, η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη.

«Οι Καναδοί γιατροί πεθαίνουν με ποσοστό 4 φορές περισσότερο σε σχέση με πριν από την ηλικία των 40, 8 φορές σε σχέση με πριν από την ηλικία των 30».

Αυτό ισχυρίζεται ο Δρ. William Makis και συνεχίζει:

«Αν κοιτάξετε όλους τους γιατρούς κάτω των 40 ετών, υπάρχει μία τέσσερις έως πέντε φορές αύξηση στην θνησιμότητα σε σύγκριση με το 2020 ή το 2019.

Και απ’ αυτή τη βάση δεδομένων, η οποία είναι η πιο πλήρης βάση δεδομένων που έχω δει σχετικά με τους θανάτους γιατρών και μεγάλο μέρος της λήφθηκε από την ιστοσελίδα του Καναδικού Ιατρικού Συλλόγου -περίπου 1000 καταχωρήσεις είναι απ’ την ιστοσελίδα του Καναδικού Ιατρικού Συλλόγου αλλά ακόμη 900 καταχωρήσεις είναι από άλλες πηγές, απ’ τις ιστοσελίδες του Βασιλικού Κολλεγίου, Ιατρικών Σχολών και ούτω καθεξής.

Όταν εξετάζετε την αυξημένη θνησιμότητα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, υπάρχει αυξημένη θνησιμότητα σ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες αλλά φαίνεται να ‘ναι χειρότερη όσο νεότερος είσαι».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.