ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκρηξη στο εργοστάσιο της MOTOR OIL – τέσσερις τραυματίες

1 min read

Ήταν περίπου 22:30 το βράδυ της Παρασκευής όταν μια έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, ανησύχησε τους πάντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στη μονάδα 3700, χώρος στον οποίο υπάρχουν αρκετά χημικά για τη βελτίωση των καυσίμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, ωστόσο, τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη, μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Τέσσερις σοβαρά τραυματισμένοι υπάλληλοι, μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τραυματίες, φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο, το πρόσωπο και τα χέρια. Οι δύο εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων που υπάγεται στον χώρο του “Θριάσιου Νοσοκομείου”, το οποίο εξειδικεύεται στα εγκαύματα, ενώ οι υπόλοιποι δύο, στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις τραυματίες, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με τα ασθενοφόρα της Motor Oil και όχι με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Για το περιστατικό το ΚΚΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Οι τέσσερις εργάτες που νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο της “Motor Oil” αποκαλύπτουν με τον πιο τραγικό τρόπο την έλλειψη μέτρων ασφάλειας και τις συνθήκες εντατικοποίησης, που επικρατούν σε χώρους δουλειάς. Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο έγκλημα σε βάρος των εργατών, και ζητά να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια. Οι εργαζόμενοι τώρα πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να απαιτήσουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και μέτρα ασφαλείας. ΚΚΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες εργάτες. 

Πηγή: loutraki365.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.