ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκνευρισμός και νέα συνάντηση εν όψει για τα τηλεοπτικά της Super League

1 min read

Με καθόλου… καλό μάτι δεν είδαν την είδηση περί ξεχωριστών συμφωνιών για τα τηλεοπτικά, ομάδες της Super League που είχαν αποφασίσει να μην «σπάσουν» το ενωτικό γκρουπ για ομαδική διαπραγμάτευση

Τα συμπτώματα τα οποία ουσιαστικά διέλυσαν την κεντρική διαχείριση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Super League επιβεβαιώθηκαν για ακόμα μία φορά τη χθεσινή μέρα, με τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η NOVA έχει δώσει τα χέρια με άλλες έξι ΠΑΕ, πλην του ΠΑΟΚ που είχε ξεχωριστή συμφωνία.

Αυτές οι ομάδες είναι οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ και Λεβαδειακός και κατόπιν αυτής της εξέλιξης παρατηρείται έντονος εκνευρισμός από το γκρουπ ΠΑΕ που δεν έχουν βάλει την υπογραφή τους σε κάποια συμφωνία.

Κάτι τέτοιο ισχύει πολύ περισσότερο εναντίον των ομάδων που άνηκαν στο «γκρουπ των 12» (δηλαδή εκτός του Ολυμπιακού), καθώς είχε συμφωνηθεί σε συνάντηση που είχαν πριν από 7-10 μέρες να κινηθούν ενωμένοι για το θέμα των τηλεοπτικών, ώστε όλοι μαζί να εξασφαλίσουν μια καλύτερη συμφωνία που δεν θα έβαζε προβλήματα σε ομάδες που δεν μπορούσαν να βρουν μεμονωμένες συμφωνίες.
Μάλιστα, λόγω αυτής της συμφωνίας, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν προτάσεις από το συνδρομητικό κανάλι και για άλλες ομάδες της Super League, εκείνες προτίμησαν να τις βάλουν στην… αναμονή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα δεδομένα της ομαδικής διαπραγμάτευσης.

Ωστόσο, οι χθεσινές εξελίξεις όχι μόνο έβαλαν στην πρίζα τους ιδιοκτήτες ομάδων που συνειδητά δεν δεσμεύθηκαν στις προτάσεις που είχαν, αλλά υπάρχει και έντονος εκνευρισμός για το γεγονός ότι άλλα συμφωνούνται στο τραπέζι των συζητήσεων και άλλα έξω από τα γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, τις τελευταίες ώρες γίνονται συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει εκ νέου ραντεβού αυτού του γκρουπ των ομάδων για να υπάρξει επίσημη ενημέρωση –κι όχι μέσω διαρροών ή ρεπορτάζ- για το τι ισχύει και τι όχι σε αυτό το θέμα βιωσιμότητας για πολλές ομάδες, ενώ είναι πολύ πιθανό σε αυτό να υπάρχουν εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, για να συζητηθεί αν τελικά τους συμφέρει να συμβαδίζουν στο θέμα των τηλεοπτικών ή θα κινηθεί ο καθένας για ξεχωριστή συμφωνία.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι το γκρουπ ομάδων που είχε αποφασίσει να περιμένει, στηρίζει πολλά και στον Άρη (που εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στη Super League), αλλά και σε ΟΦΗ, Παναχαϊκή που είναι τα φαβορί για τη 2η θέση ανόδου στην πρώτη κατηγορία.
Πηγή:www.sport-fm.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.