ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Οκτωβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκλογές στην Τουρκία: Άκρος προκλητικός ο Ερντογάν μίλησε Για «συμμορίες Ποντίων» από την Κερασούντα!

1 min read

«Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες» δήλωσε ο σουλτάνος

Λίγες μέρες πριν τις τουρκικές εκλογές και ο Ταγίπ Ερντογάν, για να καλύψει και το θέμα με την υγεία του, ξεκίνησε πάλι τις περιοδείες.

Από την Κερασούντα προχώρησε και σε ακραία πρόκληση, αφού μίλησε για «συμμορίες Ποντίων», αναφερόμενος ξεκάθαρα στην Ποντιακή Γενοκτονία και στο Αντάρτικο του Πόντου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε σε κεντρική του συγκέντρωση: «Η Κερασούντα αυτά τα πάτρια εδάφη τα είχε κάνει κόλαση στις συμμορίες των Ποντίων. Έτσι πιστεύω πως και σήμερα η Κερασούντα θα κάνει κόλαση την πατρίδα στους κλακαδόρους του όρους Καντίλ (εννοεί τους Κούρδους) και στους Γκιουλενιστές».

Αναφερόμενος στον τεράστιο πληθωρισμό της Τουρκίας και τα οικονομικά προβλήματα, επιχείρησε να τα υποβιβάζει λέγοντας: «Εγώ ξέρω πως δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για λίγα κρεμμύδια και πατάτες. Έχει μειωθεί στο 43 τοις εκατό ο πληθωρισμός, και θα συνεχίσει να μειώνεται κάθε μήνα… Ακόμα θα ξεπεράσουμε την ακρίβεια στην αγορά του παζαριού. Αναπληρώνουμε την απώλεια της ευημερίας. Οι τιμές της πατάτας και του κρεμμυδιού ποικίλλουν μεταξύ 15 και 25 λιρών…» .

Τέλος κάλεσε την Κερασούντα να τον στηρίξει με σθένος στις εκλογές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.