ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκλογές 2019 – Υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ: Τί γίνεται με πρόσωπα όπως Παπακώστα, Αδαμίδη, Κουβέλη…

1 min read

Άκαρπες οι συζητήσεις του Φώτη Κουβέλη για το αν και πού θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «κλειδώνει» η Κατερίνα Παπακώστα.Την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα που θα συμπληρώσουν τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανοικτός θα μείνει μόνο ο Β’ τομέας της Β’ περιφέρειας της Αθήνας.

Σήμερα εκτός απροόπτου η Κατερίνα Παπακώστα θα έχει την τελική συζήτηση με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη προκειμένου οι δυο πλευρές να καταλήξουν πού θα είναι υποψήφια η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Εκτός ψηφοδελτίων αναμένεται να βρεθεί ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης, καθώς οι συζητήσεις που έκανε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέληξαν κάπου, ενώ υποψήφιος στην Β΄ Αττικής ανακοινώθηκε πως θα είναι ο Τέρενς Κουίκ.

Στην Κοζάνη, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις λίστες θα είναι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Την Δευτέρα θα γίνει ακόμα και η τελική συνάντηση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους και από αυτό θα εξαρτηθεί εάν ο Γιάννης Τσιρώνης και ο Γιώργος Δημαράς θα είναι υποψήφιοι με το κυβερνών κόμμα και σε ποιες περιφέρειες.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο επικρατείας μετά την τοποθέτηση του Βασίλη Βασιλικού στην θέση του επικεφαλής, σε εκλόγιμες θέσεις θα είναι ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης και η Έφη Αχτσιόγλου. Στις τελευταίες θέσεις θα βρίσκεται ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης λέγεται ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θέλει να είναι υποψήφιος και πού, ενώ σε μη εκλόγιμη θέση θα τοποθετηθούν ο Νίκος Μπίστης και ο Στέφανος Τζουμάκας.
newsit.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.