ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκλογές 2019 Νέα μεγάλη δημοσκόπηση από το OPEN TV

1 min read

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 19.00, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, η νέα δημοσκόπηση της Alco για το ανοιχτό κανάλι


Βουλευτικές εκλογές 2019:
 Λίγα 24ωρα πριν την ώρα της απόφασης που θα κρίνει την επόμενη μέρα της χώρας, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Έλλη Στάη θα παρουσιάσει τη νέα δημοσκόπηση της Alco για τις εθνικές εκλογές. Στο στούντιο με την Έλλη Στάη, θα βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος και θα παρουσιάζει και θα αναλύει τα δεδομένα.

Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 19.00 η νέα δημοσκόπηση της Alco για το ανοιχτό κανάλι, μια ανάσα πριν την ώρα της μεγάλης απόφασης.

#OPENekloges

Η προηγούμενη δημοσκόπηση της Alco και του OPEN TV

Στη δημοσκόπηση της Alco που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής του Open TV, Open Mind στις 20 Ιουνίου η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα ήταν 8,5%. (29,8% -21,3%). Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ με 6% και στην τέταρτη το ΚΚΕ με 4,4%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 3,5% και το ΜέΡΑ25 με 3,2% που μπαίνει οριακά στη Βουλή. Εκτός μένει η Ελληνική Λύση με 2,8%. Η ίδια δημοσκόπηση όσον αφορά την εκτίμηση εδρών, δίνει στη Νέα Δημοκρατία από 149 μέχρι και 161 ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ 71 έως 81.

capture.jpg
capture.jpg


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.