ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκλήθη στα Τίρανα ο πατέρας του Κατσίφα

1 min read

Για ενημέρωση και προκειμένου να υποβάλλει ο ίδιος το αίτημα για παράδοση της σορού του παιδιού του εκλήθη από τις εισαγγελικές αρχές των Τιράνων ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενώ το αίτημα που είχε ήδη υποβληθεί από τους συνηγόρους της οικογένειας δεν εξετάστηκε ως αργά σήμερα το απόγευμα.

Ο συνήγορος της οικογένειας προσήλθε νωρίτερα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελο Ιωαννίδη και τον ενημέρωσε για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί η οικογένεια του ομογενή.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό του θύματος για την ταφή, ωστόσο μέχρι στιγμής το αίτημα αυτό μέχρι νωρίς το μεσημέρι δεν είχε εκκαθαριστεί.

«Η οικογένεια, τόνισε ο κ. Ναυρίδης, ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος για να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία Bαρέων Εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που το θύμα είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα, για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας».

Δημοσίευση στα Social Media