ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκλεισαν τους δρόμους για να μην περάσουν οι πρόσφυγες

1 min read

Αντιδράσεις και αναταραχή σημειώθηκαν τη νύχτα στα Γιαννιτσά και στην ε.ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού, καθώς ομάδες ατόμων επιχείρησαν να παρεμποδίσουν λεωφορεία με πρόσφυγες να φτάσουν στους προορισμούς τους, δηλαδή σε ξενοδοχεία όπου και πρόκειται να φιλοξενηθούν.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, τα δύο λεωφορεία που κατευθύνονταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή των  Γιαννιτσών, έφθασαν από παράδρομο στον προορισμό τους. Το ίδιο συνέβη και με λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες σε ξενοδοχείο των Σερρών.

Εντονότερη ήταν η διαμαρτυρία που εκδηλώθηκε κατά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου στο 5ο χλμ Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, όταν 30-40 άτομα έκλεισαν το δρόμο για να εμποδίσουν την προσέγγιση σε ξενοδοχείο των προσφύγων που μεταφέρονταν από τα νησιά. 

Το θέμα επιλύθηκε καθώς τα λεωφορεία έφθασαν στον προορισμό τους από παράδρομο. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες που αντιδρούσαν στην έλευση των προσφύγων και μεταναστών διαλύθηκαν περί τις 6.00 το πρωί σήμερα.

Παράλληλα, αντίστοιχο μπλόκο στον δρόμο, επιχείρησε να κάνει μικρότερη ομάδα ατόμων στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού, αλλά και σε εκείνη την περίπτωση το ένα λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες πέρασε χωρίς πρόβλημα και έφθασε στον προορισμό του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu