ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δίνει σε λαθρομετανάστες η Νέα Δημοκρατία – Αποδείξεις

1 min read

Για ακόμα μία φορά η Νέα Δημοκρατία “ρίχνει” τους Έλληνες…Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τη χρηματοδότηση των παράνομων μεταναστών και την αδιαφορία προς τους Έλληνες πολίτες από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Γη και ύδωρ» για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προς τους παράνομους μετανάστες καθώς όπως θα παρατηρήσετε και στο έγγραφο εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το «Voicenews», η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μέσω της λίστας των δικαιούχων για το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» έχει συμπεριλάβει και αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ)!

Είναι πλέον πασιφανές πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο “μπόλιασμα και την καλοπέραση” των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα οι οποίοι έχουν προκαλέσει σωρεία σοβαρών προβλημάτων των τόσο στην πληθυσμιακή συνοχή των περιοχών όπου διαμένουν όσο και στον οικονομικό προϋπολογισμό καθώς απομυζούν σημαντικά χρηματικά πόσα τα οποία θα μπορούσαν να διατίθενται για τους Έλληνες πολίτες όπως πχ. των πληγέντων από τον μεγάλο σεισμό στην Μεσσηνία οι οποίοι έχουν αναγκαστεί να διαμένουν σε σκηνές, τη στιγμή που παράνομοι μετανάστες καρπώνονται τροχοβίλες! Αυτή την στιγμή που μιλάμε χιλιάδες Έλληνες ξεριζώνονται από τις εστίες τους εξαιτίας χρεών σε τράπεζες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη “σφυρίζει” αδιάφορα και “χρυσώνει” το χάπι στους λαθρομετανάστες

Δείτε το αποκλειστικό έγγραφο που εξασφάλισε το «Voicenews»:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.