ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκαναν το ψέμα και το άδικο πράξη και πανηγυρίζουν – Κανονικότητα θεωρούν την εκτροπή των «6»

1 min read

Το γεγονός δε ότι επισήμως το Μαξίμου πανηγυρίζει, υποστηρίζοντας ότι το επιχείρημα περί κυβέρνησης- «κουρελού» δεν ισχύει πλέον, αποδεικνύει το «διαζύγιο» της μικρής ομάδας που κυβερνά τη χώρα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα

Την πλήρη αδυναμία της να πείσει την κοινή γνώμη ότι κινείται σεβόμενη τη Δημοκρατία, τους θεσμούς, τη Βουλή αδυνατεί να κρύψει η κυβέρνηση, εκπλήσσοντας ακόμα και τους πλέον μετριοπαθείς Ελληνες πολίτες με το μέγεθος του κυνισμού και της σκοπιμότητας των τελευταίων της κινήσεων στη Βουλή.

Το γεγονός ότι υπάρχουν δύο βουλευτές που κατά δήλωσή τους στηρίζουν άνευ όρων την κυβέρνηση αλλά ανήκουν στην αντιπολίτευση (Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος), όπως και ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος ούτε παραιτείται ούτε διαγράφεται επειδή το Μαξίμου δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει με τον Πάνο Καμμένο, έχουν ήδη πείσει τη συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινής γνώμης για το κλίμα πανικού που επικρατεί στην κυβέρνηση.

Το γεγονός δε ότι επισήμως το Μαξίμου πανηγυρίζει, υποστηρίζοντας ότι το επιχείρημα περί κυβέρνησης- «κουρελού» δεν ισχύει πλέον, αποδεικνύει το «διαζύγιο» της μικρής ομάδας που κυβερνά τη χώρα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και την απομάκρυνσή της από την ελληνική κοινή γνώμη.

Σε αυτό το κλίμα, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης -τραγική φιγούρα των τελευταίων ημερών όταν από τη μία έχει συντελέσει σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και από την άλλη προσπαθεί εναγωνίως να διατηρήσει ψήγματα πολιτικής αξιοπρέπειας- άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο και συμπληρώνοντας ότι σίγουρα δεν υπάρχει κανένα σενάριο να γίνουν πριν τις πρώτες εκλογές του Μαΐου!

«Σίγουρα δεν υπάρχει κανένα σενάριο για να γίνουν εκλογές πριν από τις πρώτες εκλογές για τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Εργαζόμαστε για την εξάντληση της 4ετίας. Εμείς ως Βουλή, που είμαστε υποχρεωμένοι και η κυβέρνηση κατά τον πρωθυπουργό, που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο και κατά το Σύνταγμα. Θα δούμε», είπε ο υπό πίεση Πρόεδρος της Βουλής σε πηγαδάκι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αντικειμενικός στόχος της κυβέρνησης είναι να καταφέρει να φτάσει, ασθμαίνοντας, ως τις τριπλές εκλογές του Μαΐου.

Προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απλή αλήθεια ότι τα παιχνίδια με τη Δημοκρατία και τους θεσμούς και οι κινήσεις περαιτέρω απαξίωσης του πολιτικού συστήματος και της Βουλής ευνοούν ξεκάθαρα τους εχθρούς της Δημοκρατίας, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση προσπαθεί να ψελλίσει ότι είναι οι διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης που ευνοούν τη Χρυσή Αυγή. Το έκανε χθες ο κ. Βούτσης μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, προσπαθώντας να επιρρίψει στην αντιπολίτευση την ευθύνη για τον ευτελισμό της Δημοκρατίας που όλοι βλέπουν ξεκάθαρα ότι συντελείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διατηρηθεί όσο περισσότερο μπορεί στην εξουσία. Το έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, όταν δήλωσε χθες ότι ««το γεγονός ότι στον κ. Μητσοτάκη δεν αρέσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που έχει διαμορφωθεί, δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να προσβάλλει τους θεσμούς και τους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.