Έκανα ελιγμούς για τον αποφύγω Τι δηλώνει ο οδηγός που χτύπησε τον Μάριο

Newskamatero

Το μοιραίο εκείνο βράδυ μαζί με τον 14χρονο Μάριο είχαν βγει για βόλτα με τα ποδήλατά τους άλλα τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο δίδυμος αδελφός του, αλλά η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην εφηβική παρέα.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ έπεσε πάνω στην παρέα το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος.

Ο οδηγός που χτύπησε τον άτυχο Μάριο, περιγράφει για πρώτη φορά τι έγινε το μοιραίο βράδυ.

«Ούτε είχα πιει, ούτε είχα τρέξει. Έκανα ελιγμούς να προσπαθήσω να μην πατήσω τα παιδιά. Τελευταία στιγμή βλέπω ένα ποδήλατο κόβω αριστερά αμέσως και τον πιάνω στη ρόδα στο ποδήλατο. Είχε πολύ σκοτάδι. Ήταν τρία τα ποδήλατα και τα δύο ήταν πιο μπροστά. Εγώ τα δύο πιο μπροστά δεν τα είδα καν. Το παιδί εκείνη την ώρα ζούσε».

Σύμφωνα με τους κατοίκους, το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα έχει κακό φωτισμό.

Ο 44χρονος οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι τοξικολογικές εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ο ίδιος, πατέρας και εκείνος ενός 14χρονου παιδιού ζητά συγνώμη.

Ο οδηγός που δεν εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης είναι ελεύθερος και αναμένεται να δικαστεί για τον τραγικό χαμό του 14χρονου Μάριου.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Αλλάζουν όλα στο ΕΚΑΒ Επανασχεδιασμός ενίσχυση και εκπαίδευση του πληθυσμού

Τα δύο κέντρα ΕΚΑΒ και ΕΚΕΠΥ αναμένεται να συνενωθούν σε έναν υπερ-οργανισμό που θα έχει καλύτερη διαχείριση της προνοσοκομειακής φροντίδας με τη νοσοκομειακή. Τρεις άμεσες δράσεις για την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής: Επανασχεδιασμό για διαχείριση κρίσεων, εκπαίδευση του πληθυσμού στις […]