ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξομοιώστε ΤΩΡΑ το μισθό των πιλότων με των βουλευτών! 1 χρόνο τώρα υπάρχει πρόταση!

1 min read

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών είχε προτείνει την εξομοίωση του μισθού των χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας με το μισθό των βουλευτών! Απλή και ξεκάθαρη η πρόταση! Ένα χρόνο μετά κανένας από τους 300 δεν έχει πει ούτε κουβέντα γι΄ αυτή τη πρόταση! Όλοι παριστάνουν τους κωφούς και τους…ανήξερους!

Ένα χρόνο μετά το σοκ που έχει υποστεί η κοινή γνώμη από το θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου είναι τεράστιο. Ο θάνατος του πιλότου των Mirage 2000 ήρθε σε μια στιγμή που η ελληνική κοινή γνώμη είναι ακόμη περισσότερο ευαίσθητη για τα εθνικά θέματα. Είναι όμως και θυμωμένη μ΄ όλους εκείνους που έχουν διαχρονικές και διακομματικές ευθύνες για τα τεράστια προβλήματα των στρατιωτικών και των ΕΔ και παρόλα αυτά έσπευσαν να πιάσουν “τηλεοπτικό παράθυρο” για να εκφράσουν την “ανείπωτη θλίψη τους” για το χαμό του Σμηναγού. Μετά από τα “δάκρυα” έκαναν και φθηνή μικροπολιτική για τη σύνταξη που θα πάρει η χήρα του Σμηναγού…Ιδού λοιπόν η ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι πράγματι ενδιαφέρονται. Ας πάρουν θέση για τη πρόταση Ραγκούση. Ένα ολόκληρο χρόνο έχει γίνει! Κι επειδή κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι δεν τη διάβασαν ,όπως και τα μνημόνια που υπέγραφαν να τους τη θυμίσουμε. Τι είχε πει ο Γιάννης Ραγκούσης:

Ε, λοιπόν, σε ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα τα έξοδα ενός βουλευτή μειώνονται κατακόρυφα κι έτσι η βουλευτική αποζημίωση μπορεί -και πρέπει- να εξομοιωθεί με την αμοιβή του χειριστή της Πολεμικής Αεροπορίας. Και, όπως πολύ σωστά επισήμανε το Μilitaire.gr, ο βουλευτής υπηρετεί το πολίτευμα και ο πιλότος της Π.Α. το προστατεύει”.

 

militaire.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση