Εξέλιξη – ΣΟΚ στην εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη

Newskamatero

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία της οικογένειας του 23χρονου στρατιώτη, Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη από τη Χαλκίδα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του με το πλοίο «Νήσος Ρόδος», από τη Χίο προς τον Πειραιά.

Όπως δήλωσε φίλος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε για μερικές ώρες μετά την εξαφάνισή του κι απενεργοποιήθηκε εκ νέου: «Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30 – 9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε. Υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Ο ίδιος είπε ότι ο 23χρονος τού είχε αναφέρει πως είχε προβλήματα στο στρατόπεδο στη Χίο: «Όταν ήρθε στη Χαλκίδα με άδεια, μου είχε πει: «Δεν είμαι πολύ καλά». Του είπα να πάρει αναβολή και να μην πιέζεται».

Ο 23χρονος, πριν από την εξαφάνισή του, είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα του και τη σύντροφό του και φέρεται να τους είπε: «Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο λιμάνι ή στον Πειραιά».

Ο πατέρας του 23χρονου, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν. Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω. Έπνεαν ισχυροί άνεμοι, αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση. Ας βρεθεί το παιδί».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Μήνυμα» μεγάλου σεισμού που θα χτυπήσει την Κωνσταντινούπολη από… Βόρδωνες

«Μήνυμα» μεγάλου σεισμού που θα χτυπήσει την Κωνσταντινούπολη από… Βόρδωνες   Με μεγάλη ανησυχία παρατηρείται αυτές τις μέρες μια ασυνήθιστη δραστηριότητα στην θαλάσσια περιοχή όπου έχει ανακαλυφθεί η χαμένη νήσος Βόρδωνες, η δέκατη χαμένη Πρικγηπόννησος, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, παρατηρείται νέα ανάδυση πάνω από την επιφάνεια […]