ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Είστε άνεργος; Έρχονται προκηρύξεις για 1.846 μόνιμες θέσεις εργασίας

1 min read

Έρχονται το επόμενο διάστημα συνολικά 1.846 μόνιμες προσλήψεις σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, μέσα από οκτώ προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, ήδη βρίσκεται για επεξεργασία στον ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας. Πληροφορίες θέλουν την εν λόγω προκήρυξη να δημοσιεύεται έως τα τέλη Ιουνίου, ενώ μεταξύ των ειδικοτήτων που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, γιατροί, νοσηλευτές, καθώς και κοινωνικοί λειτουργοί. Οι περισσότερες θέσεις – εκτιμάται πως αυτές θα είναι 557 – πρόκειται να καλυφθούν από υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι υπόλοιπες από Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ για τους 510 μόνιμους υπαλλήλους που θα προσληφθούν στα ΕΛΤΑ. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι 230 ταχυδρόμοι, 215 υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης, ενώ πρόκειται να προσληφθούν οδηγοί, διοικητικές ειδικότητες καθώς και μηχανοτεχνικοί. Αλλά 100 άτομα θα προσληφθούν αυτή τη φορά από τα ΕΛΤΑ Courier «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ». Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Μάιο και θα αφορά θέσεις πτυχιούχων καθώς και 80 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση