ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εισήγηση βόμβα από την Επιτροπή Δεοντολογίας: Να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός και να αποκλειστεί ισόβια ο Μαρινάκης από τα γήπεδα

1 min read

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εισηγήθηκε υποβιβασμό του Ολυμπιακού στη Super League 2, ισόβιο αποκλεισμό στον Μαρινάκη και πρόστιμο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους»!

Η Παναγιώτα Σπανού, μέλος της Επιτροπής, πρότεινε τις ποινές σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας και παραπέμπει για τις ποινές στο άρθρο 29 («επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα») και περιλαμβάνει τις πιο βαριές τιμωρίες των πειθαρχικών κανονισμών.

Το μέλος θεωρεί ότι υπάρχει χειραγώγηση, μεταξύ άλλων, του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο το 2015 για στοιχηματικούς λόγους και τιμωρεί τους «ερυθρόλευκους» και την ομάδα του Περιστερίου, για την οποία υπάρχει παρόμοια εισήγηση για υποβιβασμό και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η εισήγηση προτρέπει σε ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό.

Η Πρωτοδίκης Μαρία Σπανού δεν περιμένει την έκβαση της πολύκροτης υπόθεσης της «Συμμορίας» στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, από το οποίο δεν αναμένεται απόφαση πριν από τον Σεπτέμβριο, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να απειλεί πλέον τον Ολυμπιακό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.