ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Είμαστε Έλληνες και όχι… “Ευρωπαίοι” – Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής

1 min read

Για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή το ελεύθερο και ασυμβίβαστο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, εναντίον του οποίου πολέμησε και πολεμάει ένα ολόκληρο Σύστημα, επιβεβαιώθηκε. Η χθεσινή απόφαση του Eurogroup έδειξε για μια ακόμη φορά ότι η “Ευρώπη” δεν είναι το “σπίτι μας”. Σπίτι μας ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα!

Τα όσα αποφάσισαν χθες οι οικονομικοί δυνάστες της Πατρίδας μας δείχνουν καθαρά το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η χώρα, την οικονομική καταστροφή που έρχεται και η οποία θα οδηγήσει στην απόγνωση και την ανεργία εκατομμύρια Ελλήνων. 

Αυτή η ψεύτικη Ευρώπη των τραπεζιτών, της κεφαλαιοκρατίας και των ψευτοσοσιαλιστών δεν μας πρόδωσε μόνο στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, με τους οποίους έχουν γεμίσει ολόκληρη την χώρα, αλλά και σε αυτό το ζήτημα της οικονομικής κρίσεως, η οποία προέκυψε λόγω της πανδημίας.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο φέρθηκε ανεύθυνα, αλλά και σιωπά με δουλικότητα απέναντι στη σκληρότητα του Eurogroup, που καταδικάζει τους Έλληνες σε ακόμη χειρότερες μέρες. Σιωπή και από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι απόλυτα φυσικό, αφού τον ίδιο αφέντη υπηρετεί.

Στις δύσκολες ημέρες, που έρχονται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τεθεί και πάλι πρωτοπόρος της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία, όπως έπραξε με συνέπεια ενάντια στα αντεθνικά μνημόνια, την ίδια ώρα που κάποιοι που τους παρουσιάζει σήμερα το σύστημα σαν “πατριώτες” υπέγραφαν μνημόνια. 

Με υψηλό το φρόνημα όλοι οι Έλληνες πρέπει να σταθούμε όρθιοι απέναντι στην καταιγίδα που έρχεται για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, για να ξαναγίνει και πάλι η Ελλάδα Ελληνική. 

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.