ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ… ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ» Μίλησε ο γιατρός, πρώην σύντροφος της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη – Ποιά μαρτυρία τον «καίει»

1 min read

«Είμαι καθαρός, έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», τόνισε – ζτο μήνυμα στο κινητό του ιδιωτικού ερευνητή που ανατρέπει τα δεδομένα – Η μαρτυρία που φωτογραφίζει τον γιατρό
Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη και αρκετοί ισχυρίζονται ότι κάποιο ρόλο έχει παίξει στην υπόθεση ο γιατρός πρώην σύντροφός της.

«Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη», εξομολογείται στο Star ο ίδιος την ώρα που η οικογένεια της άτυχης γυναίκας όρισε δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες καθώς επιμένουν ότι δολοφονήθηκε.

Μετά από μια εβδομάδα σιωπής ο γιατρός επέστρεψε στα καθήκοντά του και στους ασθενείς του. Το Star τον συνάντησε στο ορθοπεδικό του ιατρείο που βρίσκεται στο κέντρο του Μεσολογγίου και μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.
«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά.

Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», αναφέρει.

Τα τρία παιδιά και ο αδερφός της άτυχης Ειρήνης κινούν γη και ουρανό για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στη Ρηνούλα τους. Όρισαν μάλιστα δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες.

«Υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά που δεν συνάδουν με την χειροτεχνία της αυτοκτονίας, οδηγούν στην ανθρωποκτονία και μάλιστα με δόλο. Τι έγινε με το κινητό της και πώς συνάδει να θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή της και λίγο πριν να παίρνει γλυκά για την γιορτή της κόρης της;», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Ένα μήνυμα στο κινητό του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου που έχει αναλάβει για λογαριασμό της οικογένειας την υπόθεση, ανατρέπει τα δεδομένα.

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», του έγραψε ο αποστολέας και κατονόμασε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Στο ίδιο μήνυμα αποκαλύφθηκε ότι η Ειρήνη είχε δανείσει στον γιατρό πρώην σύντροφό της 100.000 ευρώ.

«Λάβαμε ένα μήνυμα, το έχω στείλει στην ασφάλεια που έλεγε την Ειρήνη την έφαγε ο τάδε ο γιατρός μαζί με μια φιλενάδα του Ρωσίδα. Της πήραν 100.000 ευρώ και την έβγαλαν από τη μέση.», λέει ο Κώστας Σπύρου.

Στο μεταξύ, νέα μαρτυρία δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση: «Eίδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα που σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά, φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει πίσω. Της είπε «Μπες μέσα μωρή κ…»!

Οι αρχές ερευνούν τα τηλεφωνικά αρχεία της Ειρήνης. Το τελευταίο μήνυμα της δημιουργεί προβληματισμό: «Κλείνω το κινητό και τέλος», έγραψε η 44χρονη. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι το μήνυμα αυτό δεν το έγραψε η Ειρήνη αλλά κάποιος που ήθελε να «θολώσει τα νερά».

makeleio

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση