ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εικόνες που σοκάρουν Απο Την Κυβέρνηση Μητσοτάκη Και Τα funds Απόπειρα έξωσης γυναίκας με αναπηρία στον Αγ.Παντελεήμονα βίντεο

1 min read

Δυνάμεις της αστυνομίας με δικαστική κλητήρα προσπάθησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα, ωστόσο πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, αντέδρασαν και τελικά εμπόδισαν την έξωση.

Στο σπίτι της 50χρονης γυναίκας, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης, μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο με σύνταξη των 300 ευρώ, δεν μπορούσε να αποπληρώσει το στεγαστικό της δάνειο και ζήτησε διακανονισμό. Παράλληλα, το δάνειο πέρασε σε fund και εκείνη δεν έλαβε ποτέ απάντηση, με αποτέλεσμα τώρα να την βγάζουν έξω από το σπίτι.

«Μου είπαν “σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”. Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τι μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα» είπε δακρυσμένη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.